tractorhomepagina2  speciaal-1   Adbluecloseup    Rolcontainer  speciaal-4 din-4  

Over EPContainers

eppuinbakKlimaatverandering en de C02 problematiek zijn zeer belangrijke agendapunten binnen de Europese en de nationale politiek. Echter de grote ecologische opgaven die voortvloeien uit de politieke belangen rond klimaatverandering en de Co2 problematiek raken direct aan voor Nederland een zeer belangrijke economische sector, namelijk de sector transport en logistiek. Deze sector is enerzijds belangrijk voor onze concurrentiepositie, maar anderzijds dus ook zeer kwetsbaar vanwege de beperkende maatregelen die vanuit de (inter)nationale politiek worden opgelegd.
EPC gelooft in een wereld waarin zowel ecologische- als economische belangen samen gaan. Wij geloven dat er in de logistieke sector veel winst op beiden gebieden te behalen door bewuste, duurzame en doordachte keuze te maken.

EPC richt zich onder andere op een innovatieve manier op de opslag van AdBlue die voldoet aan kwalitatief zeer strenge eisen. Verder richt EPC zich op economisch en veilig afvalbeheer doormiddel van het aanbieden van een grote verscheidenheid van containers. Voor iedere vorm van afvaltransport biedt EPC een oplossing,
Wij zijn als organisatie continue in beweging om in te spelen op de laatste ontwikkelingen van regelgeving en techniek op het gebied van opslag van AdBlue en afvaltransport. EPC heeft als motto: "kennis is vooruitgang, vooruitgang betekend in onze ogen een positieve bijdrage leveren aan schoner transport, zonder economische achteruitgang.

Ons motto

Kennis is vooruitgang, vooruitgang betekent in onze ogen een positieve bijdrage leveren aan schoner transport, zonder economische achteruitgang.

Een greep uit ons assortiment

  projectencontainers1BW      Septietank home pagina kopie   projectencontainers3BW adbluetank kopie  projectencontainers4BW